Apró lépések önmagam építéséhez

ZsóKavicsok

ZsóKavicsok

3K - Kavicsok - Képek - Kérdések

Mi történik a coachnál, mire számítsd, ha eljössz hozzám?

2017. április 02. - Bakai Zsóka

 

question-mark-366405_1920.jpg

Remek! Végre rászántad magad, hogy segítséget kérjél, mert érzed, hogy valami nagyon nem jó az életedben! Nem tudod, igazából mi a baj, csak valami nem kerek! Jó lenne elmondani, kibeszélni! Na, és innen már csak egy lépés és már rám is találtál, mert ugye azt mondta neked az egyik kedves ismerősöd, hogy menj el Zsókához!

Megérkeztél, a megfelelő kapukódot is megnyomtad, és az ajtón is beléptél, sőt, már az első benyomáson is túl vagyunk, vagyis

megismerkedtünk! Izgatottan és szorongva várod, vajon most mi fog történni? 

Lefekszel egy ágyra? Én meg turkálok az agyadban? Nyugi, semmi ilyesmi nem vár rád!

Először is beszélgetünk, arra kérlek, mesélj arról, miért jöttél hozzám, mi van éppen most az életedben, mit gondolsz arról, ahol éppen most vagy. Aztán előkerül az én nagy tálam, az a bizonyos kavicsgyűjteményem!

Arra kérlek, hogy a kavicsokat személyesítsd meg, vagyis kik vannak az életedben most, és hogyan vannak jelen az életedben, ki, hogyan helyezkedik el, mi a helyzet, aktuálisan, a jelen helyzet azonosítása történik kövekkel.

Következik a dobozom! Ne ijedj meg, nem játszunk Tóthékat, nem dobozolunk! A dobozból a képek kerülnek elő! Első látásra baromira nem érted, hogyan jönnek ide ezek a képek!  Sebaj, éppen ez a lényeg, hogy kimozdulj a keretből, abból a bizonyos dobozból, és szabadon szárnyaló fantáziával, a látszólag oda nem illő képekkel azt a bizonyos vágyott célt láttasd magaddal, azt, amit el akarsz érni. Amit szeretnél, hogy megtörténjen az életedben, amire vágysz, ami az ideális állapot lenne!

Akkor sincs semmi baj, ha egyáltalán nem tudod, hogy mit szeretnél - "a fogalmam sincs mit akarok" állapottal elég gyakran találkozom.

Az első találkozásunk úgyis arról szól, hogy közösen túrjuk ki, hozzuk felszínre a célodat, közösen határozzuk meg azt, amin változtatni szeretnél. A változás "hogyan"-ját közösen visszük véghez. Ehhez nagyon jók a képek, segítenek láttatni azt, amit szeretnél elérni, ahova szeretnél eljutni, amihez kéred az én bátorításomat! Egy kép többet mond ezer szónál is!

A harmadik K betű pedig a kérdéseket szimbolizálja. Aki kérdez, az vezet, vallják a salesesek! A kérdések remek eszköztárat biztosítanak arra, hogy az adott pillanatban a legjobb megoldásra a megfelelő választ adjuk meg, kizárólag saját magunk számára! Én  tehát csak kérdezek, a válaszok pedig nálad vannak!

Nos? Van kedved kipróbálni a 3K módszerét?

Akkor, rajta, keress meg! Várnak a kavicsok, képek, kérdések, és a Te saját megoldásod!

 

 

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsokavicsok.blog.hu/api/trackback/id/tr412394383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása