Apró lépések önmagam építéséhez

ZsóKavicsok

ZsóKavicsok

JÓL-LÉTBEN LÉTEZŐ CÉGVEZETŐK - létezik ilyen?

2024. július 08. - Bakai Zsóka

jol-let_cegvezeto-bakai_zsoka-920_x_1080_px_1.jpg

A céged legfontosabb embere Te vagy! Te hoztad létre, a Te álmaidból született. Ha még mindig ügyvezetőként tevékenykedsz, akkor a hétköznapi irányt is Te szabod meg.

Ezért kiemelten fontos, hogy a jól-léted maximális legyen, hiszen így tudod kihozni a cégedből is a maximumot!

Sok cégvezetőnek jelent kihívást az idő! Mintha soha nem lenne belőle elég. Annyi feladat van, annyi megoldandó, annyi kihívás, az idő pedig limitált. Egyszerre kell időt találni önmagunkra, a számunkra fontos dolgokra és emberekre és természetesen a cégünkre is.

Van, akiknek szinte játszi könnyedséggel megy, másnak pedig az is kihívást jelent, hogy eleget igyon, vagy ne felejtsen el ebédelni!

Mi lehet a különbség köztük? Hiszen mindenkinek  24 óra áll rendelkezésre - ez az egyetlen, meg nem újuló erőforrás!  Az idővel nem lehet gazdálkodni - a ma megtakarított órákat nem tudjuk a holnap feladataira átvinni. Csak beosztani tudjuk!

Ezek a kérdések merülnek fel:

  • talán az egyik ember jobban tervez?
  • több tapasztalattal lehetséges, hogy könnyebb az időbeosztás?
  • szuper kollégák segítenek?
  • vagy az is lehet, hogy egyszerűen ilyen jól beosztó személyiség?

Számtalan variáció lehetséges.

Akkor mégis mi a JÓ MEGOLDÁS?

Nem létezik  egy mindenkire igaz, jól bevált recept! Lehet okoskodni, de  cégvezetőként jó megtalálni  a saját célhoz és a problémához legjobban  illeszkedő megoldást! Mindenkiben megvan a számára legjobb megoldás.Te ismered, igen, már most tudod!

Kérdező gondolkodtatóként és motivációs szakértőként, abban tudok segíteni, hogy időt szánj magadra és megtaláld a saját és számodra leghatékonyabb választ és elindulj  azon az úton, ami a saját sikered felé vezet! No és persze a nyári tengerparthoz, vagy erdei lakhoz, amit éppen szeretnél!

Úgy, ahogy István is tette:

“Az a jó, hogy rákényszerítettem magamat, dedikált időt adtam magammal és a vállalkozásommal való foglalkozásra - ezt egyedül nem tettem volna rendszeressé.

A folyamat végére - a tizenkettedik találkozásunkon - összegeztük a megtett utat: látom, hogy milyen mérföldköveken át vezet az utam a komplex gazdasági szolgáltatás kidolgozásáig és milyen stratégiai partnerek bevonásával tudom mindezt megvalósítani. Ezen dolgozunk a következő hat hónapos folyamatban.”

Kész vagy belevágni?

Bakai Zsóka- Humán Erőforrás Karbantartó  és Motivációs Térkép Szakértő

www.bakaizsoka.hu

+36209287405

A bejegyzés trackback címe:

https://zsokavicsok.blog.hu/api/trackback/id/tr7918435567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása