Apró lépések önmagam építéséhez

ZsóKavicsok

ZsóKavicsok

A megoldás képlete + egy PRO tipp…

2024. február 26. - Bakai Zsóka

a_megoldas_keplete_-bakai_zsoka-920_x_1080_px_1.jpg

HR-esként nem csupán szervezetfejlesztési feladatokat végzünk, hanem embereket is koordinálunk, fejlesztünk. A HR-es szerep kicsit olyan, mint  szülőnek lenni, nehéz körülírni és felsorolni  mennyi feladat is tartozik hozzánk. A nyilvánvaló és a “láthatatlan” feladatokkal való zsonglőrködés, a láncreakciók több szálon való futtatása elég kimerítő. 

 

Sokkal több ez, mint a kiválasztási folyamatban való részvétel, az önéletrajzok szelektálása, a jelöltekkel való kapcsolattartás, a munkaköri leírások elkészítése, az új kollégák beléptetésének segítése, a teljesítménymérés és értékelés, a cafeteria és egyéb juttatási csomagok kialakítása és karbantartása vagy egy csapatépítő, netán a karácsonyi batyus buli megszervezése. Hivatásos, amolyan  “emberszerelők”  vagyunk,  bizalmasok is egyben, miközben a cég  érdekeit szem előtt tartva, hatékonysági és pénzügyi szempontokat is figyelembe kell venni  a hétköznapi munkánkban Talán ilyen lehet kötéltáncosnak lenni. 

 

A  cég szempontjából kiemelt szerepünk van, sok múlik rajtunk és ez egy nagyon felelősségteljes feladat!. A jól ismert képlet: 

 

(STRATÉGIA* VÉGREHAJTÁSSAL)* BIZALOMMAL=CÉG EREDMÉNYEI

 

HR vezetőként két nagyon fontos elemre is  van hatásunk:  a végrehajtásra, amit a csapat végez, és a bizalomra, amit mi is effektív módon tudunk alakítani! 

 

Ennyi feladat mellett mégis mennyi időnk marad a személyes motivációk felderítésére? Főként, ha egy introvertált kollégával van dolgunk. Valljuk be, nem sok -különösen ha nagy szervezetet képviselünk- , pedig nagyon fontos, mondhati esszenciális összetevő az egyéni hajtóerők, az energizáló tényező ismerete.

 

Mind tudjuk: minden vagy pénz vagy idő. Jó lenne egy költséghatékony, mégis időspóroló megoldás? Van egy jó hírem: a motivációs térkép profil gyors, és költséghatékony, egyszerűen alkalmazható remek eszköz!  

 

Bakai Zsóka vagyok, coach és motivációs szakértő. Kitartóan keresem az emberek mozgatórugóit, már 10 éve fejlesztek és mentorálok.

 

Most HR vezetőként, vagy cégvezetőként te is kipróbálhatod MOTIVÁCIÓS TÉRKÉP szolgáltatásomat.

 

KÉPZELD EL, HOGY 2024-BEN MINDEN KOLLÉGÁHOZ KAPSZ EGY SZEMÉLYRE SZABOTT HASZNÁLATI UTASÍTÁST, AZ ALAPJÁN, AHOGY MOST ÉRZI MAGÁT!

 

Mindemellett: 

  • Innovatív ötleteket alkalmazol
  • Meglátod a kollégák közötti konfliktusok gyökerét
  • Profibbá, rugalmasabbá válsz
  • Idejében észleled és megakadályozod a demotiváltságot és kiégést
  • Szervezeti szinten növeled a motivációt, a teljesítményt, az együttműködést

 

Jól hangzik? Akkor az exkluzív vezetői csomagom Neked szól! 

www.bakaizsoka.hu

Szeretettel, 

Zsóka

A bejegyzés trackback címe:

https://zsokavicsok.blog.hu/api/trackback/id/tr5118336831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása