Apró lépések önmagam építéséhez

ZsóKavicsok

ZsóKavicsok

Kelemen Kálmán, a tudatos pénzügyek szakértője

2024. május 29. - Bakai Zsóka

kelemen_kalman-_bgt_sablon_bakai_zsoka.jpg

 

Kelemen KálmánKorábban bemutattuk a BUSINESS GROW TEAM-et (BGT), az elkövetkezendő hetekben pedig bemutatom azokat a kiváló szakembereket, akik elkötelezettek amellett, hogy tudásukat egyesítve, közösen segítsék a KKV szektor cégeit: hatékony működés és stabil pénzügyek kialakításával, megfelelő emberekkel, valamint felkészült és hiteles vezetéssel vállalkozásból vállalattá fejlődni.

Kelemen Kálmán vagyok.

Tudta, hogy a vállalatvezető, tulajdonosok legnagyobb pénzügyi kihívásai a következő időszakra a pontos pénzügyi előrejelzések készítése, a likviditás tervezése és fenntartása, az ésszerű költségcsökkentés és a pénzügyi folyamatok automatizálása? Szakértői csapatunkkal mindegyik fenti területen segítjük a pénzügyeikben is tudatos vezetőket. Ezzel fenntarthatóvá és eredményesebbé tesszük a vállalatokat.

Miért?

Mert a küldetésem, hogy a magyar vállalkozói szektor számára is elérhetővé és gyakorlattá tegyük az élenjáró, legjobb szakmai gyakorlat szerinti vállalati pénzügyi, kontrolling, üzleti intelligencia módszereket és eszközöket.

Én, Kálmán: https://www.facebook.com/IntelligensPenzugyek/videos/680374170648475/?idorvanity=263540193161208

 

Több mint 25 év nagyvállalati felsővezetői tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakember vagyok, jelenleg is proaktív vállalatvezető. Közlekedésmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen 1993-ban, 5 év múlva közgazdász, majd MBA, ACCA, adótanácsadó, később bölcsész és buddhista tanító diplomát is szereztem. Egyetemi oktatóként is tevékenykedtem, mégis a sokrétű elméleti tudás mellett, a legtöbbet a 25 év gyakorlatában tanultam.

Multinacionális vállalatok pénzügyi igazgatójaként részt vettem akvizíciók előkészítésében, vállalat egyesítési projektben, nagy volumenű IT (SAP), kontrolling, infrastruktúra és gyártó beruházások projekt előkészítésében és menedzselésében. A pénzügyi szakmai feladatok mellett első számú vállalatvezetőként (ügyvezetőként) voltam felelős termelő és szolgáltató vállalatok stratégiaalkotásáért, megvalósításáért, termékbevezetésekért, a cégek hatékony és eredményes működtetésért. Az építő munka mellett gyakorlati tapasztalatot szereztem a változás- és krízis menedzsment, szervezetfejlesztés területein is.

 

Hogyan?

Projektjeink mindig a Partner üzleti modelljének, működésének piacának teljes megismerésével indul, hiszen ez a záloga a vállalkozásra szabott, érthető pénzügyi vezetői információs rendszerek használatának.

Ügyfeleink elsősorban gyártó, szolgáltató, projektalapon működő hazai közép- és nagyvállalatok, akik tudatosan fejlesztik pénzügyi folyamataikat is, vagy valamely pénzügyi elakadásban tudunk számukra segítségek javaslatokat adni.

Élenjáró pénzügyi menedzsment módszereket alkalmazni, ehhez professzionális támogatást kérni befektetés, amelynek mindig mérhető megtérülése van. Mi pedig büszkék vagyunk projektjeink gyors megtérülésére.

 

Témák, amiben hozzánk fordulhatnak a cégvezetők:

  • automatizált, naprakész, dimenzionált könyvelés
  • vezetői riportok, operatív dashboardok kialakítása
  • kontrolling folyamatok és rendszerek kialakítása, bevezetése, működtetése
  • üzleti tervezés, likviditás tervezés
  • pénzügyi átvilágítás, költségracionalizálás
  • teljeskörű kiszervezett pénzügyi szolgáltatások
  • interim pénzügyi igazgatói szolgáltatások,
  • tulajdonosok, vezetők pénzügyi menedzsment támogatása

 

Szakterületeim:

  • stratégia menedzsment
  • változásmenedzsment
  • nagyértékű beruházások előkészítése és projekt menedzsmentje
  • folyamatoptimalizálás
  • kontrolling
  • BSC és tervezési rendszerek kialakítás és optimalizálása

 

Mottóm: „Minden vállalat megtanított arra, hogy gyakorlati szakemberként nagyon fontos a komplex, naprakész szakmai tudás és elengedhetetlen, hogy képesek legyünk a konzervatív értékek megőrzése mellett az innovatív gondolkodásra, változásra.”

Hiszek a pénzügyi tudatosságban, a szakmai kiválóságban, az együttműködés erejében. 12 fős csapatunk minden tagját a szenvedélyes problémamegoldás és felelősségvállalás jellemzi.

ENNEK EREDMÉNYE:  Több idő és több pénz. PÉNZÜGYI TISZTÁNLÁTÁS- HATÉKONY PÉNZÜGYI FOLYAMATOK- NÖVEKVŐ PROFITABILITÁS ÉS SZAKMAI KIVÁLÓSÁG EGYSZERRE.

Készen áll ügyvezetőként a tudatos pénzügyi tervezés következő szintjére lépni és befektetni a cége eredményes jövőjébe?

Örömmel támogatom BGT szakértőként ÉN IS ezen céljainak megvalósításában! Vegye fel velem a kapcsolatot!

Kelemen Kálmán - iFinance Vállalati Pénzügy Kft. tulajdonosa

Kálmán Kelemen

+36 20 450 8211

ip@intelligenspenzugyek.hu

https://intelligenspenzugyek.hu/kapcsolat/

A bejegyzés trackback címe:

https://zsokavicsok.blog.hu/api/trackback/id/tr4918414607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása