Apró lépések önmagam építéséhez

ZsóKavicsok

ZsóKavicsok

Mojzes Gábor

A hatékony rendszerek és folyamatok specialistája

2024. május 30. - Bakai Zsóka

bgt_members_mojzes_gabor-920_x_1080_px.jpg 

bgt_members_mojzes_gabor-920_x_1080_px.jpg

Korábban bemutattuk a BUSINESS GROW TEAM-et (BGT), az elkövetkezendő hetekben pedig bemutatom azokat a kiváló szakembereket, akik elkötelezettek amellett, hogy tudásukat egyesítve, közösen segítsék a KKV szektor cégeit: hatékony működés és stabil pénzügyek kialakításával, megfelelő emberekkel, valamint felkészült és hiteles vezetéssel vállalkozásból vállalattá fejlődni.

Mojzes Gábor vagyok.

Elsősorban abban segítek a cégeknek, hogy a vállalkozás vezetése hatékony legyen, optimális folyamatokkal, megfelelő szervezeti felépítéssel és menedzsment módszerekkel.

„Hiszek abban, hogy a hazai KKV szektorban hatalmas fejlődési potenciál van.

A folyamatok rendbetételével és megfelelő menedzsment módszertan alkalmazásával biztosítható a cégek hatékony és megfelelő profitot termelő működése.”

14 év banki pályafutással a hátam mögött 2017-ben egy jó barátom megkeresése fordított a KKV-k fejlesztésének irányába. Azóta közel 30 vállalkozással dolgoztam közvetlenül. A néhány fős létszámtól és pár tízmilliós árbevételtől kezdve a 50-60 fős 10 mrd Ft árbevételig sokféle céget láttam belülről és segítettem optimalizálni a működésüket.

Megfigyeléseim szerint a hatékonysághoz két dolog mindenképpen kell: RENDSZERESSÉG és SZERVEZETTSÉG, ezek az összetevők permanensen növelik az elkötelezettséget, a vállalaton belül és azon kívül is.

Bármilyen produktívak is a folyamataink, azokat szakmailag és alapértékekben egyező, a cégünk számára MEGFELELŐ emberek képesek maximális szinten üzemeltetni.

 

ÉN, Gábor: https://www.facebook.com/watch/?v=641746661269574

 

Témák, amiben hozzám fordulhatnak a cégvezetők:

  • Szervezetfejlesztés
  • Üzleti folyamatok optimalizálása, dokumentálása és digitalizálása
  • KPI-ok, kulcsmérőszámok meghatározása
  • Cégkultúra alapjainak lefektetése (vízió meghatározása, alapértékek megfogalmazása, stratégiai célkitűzés)
  • Optimális szervezeti felépítés és felelősségi körök kialakítása
  • Cashflow tervezés, likviditás menedzsment
  • Megvalósítható és nyomon követhető üzleti tervezés és a hozzá kapcsolódó hatékony vezetői megbeszélések bevezetése.

 

Hiszem, hogy a tegnap tudásával nem lehet megfelelni a holnap kihívásainak, így folyamatosan fejlesztem magam.

Akiktől a legtöbbet tanultam: Dale Carnegie; Dan S. Kennedy; Dan Sullivan; Gino Wickman; Michael E. Gerber; Mike Michalowicz; Ray Dalio; Robin Sharma; Robert Kiyosaki; Stephen R. Covey; János Zsolt; Kürti Sándor; Fehér Péter; Máté Gábor; Pongor-Juhász Attila; Vágyi Jenő James; Wolf Gábor.

 

„Ha a vállalkozó szellemet a fegyelem kultúrájával ötvözzük, abból varázslatos dolgok születnek.” – Jim Collins

 

Ezeket a szakterületeket tekintjük át:

  • Célok
  • Folyamatok
  • Felelősségi körök
  • Kockázatok
  • Mérőszámok
  • Pénzügyek
  • Értékelés

Talán meglepő, de a RENDSZER ÉPÍTÉSSEL még nem ért véget a folyamat - nem dőlhetünk hátra elégedetten-, kiemelten fontos, hogy fent is tartsuk a kialakult rendet!

ENNEK EREDMÉNYE: Stabil cégvezetés. Több pénz és több idő! Véget ér a káosz és az állandó tűzoltások okozta stressz. A méréseknek köszönhetően kiszámítható növekedés és biztos működés TUDATOS hozzáállással.

Ügyfeleim az együttműködésünket követő években átlagosan 7-szeres árbevétel és 7,5-szeres adózás előtti eredmény növekedést értek el. Ez persze főleg az ő érdemük, én abban segítettem nekik, hogy ezt a növekedést elbírja a szervezetük.

 

Készen áll ügyvezetőként a következő szintre lépni? RENDSZERBE FOGLALNI a folyamatait és tevékenységeit , hogy TUDATOSAN és FENNTARTHATÓAN fejlődjön vállalkozása?

 

Örömmel támogatom BGT szakértőként ÉN IS ezen céljainak megvalósításában! Vegye fel velem a kapcsolatot!

 

Mojzes Gábor- Vállalkozásfejlesztési és menedzsment tanácsadó

Gabor Mojzes

+36 20 253 3511

mojzesgabor@folyamatok.hu

https://folyamatok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zsokavicsok.blog.hu/api/trackback/id/tr1518414613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása